Nå til tops på Google med billig linkbuilding fra Infili

Hos Infili kan du få adgang til vores 75+ danske hjemmesider, og udgive indlæg med links til dine hjemmesider.

Gør kunsten efter de professionelle SEO-bureauer til Danmarks måske skarpeste pris, og kom i gang med at arbejde med linkbuilding i dag!

DKK850/pr. mdr.

All inclusive - Mellem

5 indlæg pr. måned
Vi skriver dine indlæg
Du vælger søgeord og link (ankertekst)
Fri support

Et udsnit af de kunder som har opnået resultater med vores linkbuilding

Restaurant MAST

Efter linkbuilding gennem Infili ligger de nu nr. 2 på side 1 på søgeord som ’restaurant Middelfart’ og ’spisested Middelfart’. Begge søgetermer med +/- 3.000 månedlige søgninger.

Scanpotec

Scanpotec konkurrerede med store spillere som Proshop og Coromatic på nøgeordet ”UPS anlæg.” Efter en aktiv indsats med linkbuilding ligger de nu nr. 1 på side 1.

Klimahuse

Klimahuse leverer lavenergihuse, som er klimavenlige. Derfor var lavenergihus et meget vigtigt søgeord. Efter aktiv linkbuilding ligger de nu nr. 2 på side 1.

Høgh Administration

Efter en aktiv indsats med linkbuilding gennem Infili kom de op på førsteplads på et konkurrencepræget og vigtigt søgeord – Ejendomsadministration Aarhus.

Bywood

Bywood sælger trægulve og plejemidler til trægulve. De konkurrerede på store søgeord med høj volumen. De er nu kommet på side 1 på søgeord som parketgulve med 4.500 månedlige søgninger. Desuden er de kommet øverst på side 2 på søgeord som terrassebrædder, trægulv og plankegulve.

TermaTech

TermaTech er en dansk forhandler af brændeovne og biopejse. De ligger efter en aktiv linkbuilding indsats gennem Infili nu top 3 på side 1 på over 20 kritiske søgeord. Derudover ligger de på side 1 på de helt store søgeord som fx biopejse.

Byg & Nyt

Byg & Nyt er en stor byggeudstilling, hvor besøgende kan se deres forskellige udstillingshuse. Derfor var udstillingshuse et kritisk søgeord, som var vigtigt at få forbedret. Med god linkbuilding er de nu kommet top 4 på side 1 på dette søgeord.

24/7

Kundeservice

100%

Brugervenlighed

100%

Sunde linkprofiler

Billig linkbuilding

Hvorfor bruge Infili til linkbuilding?

Hos Infili får du fri adgang til alle vores 75+ SEO stærke hjemmesider, som alle er emnespecificerede, og har relevante backlinks inden for dens kategori. Det giver dig en stor fordel i konkurrencen på dine søgeord, da dine backlinks bliver relevante med høj styrke. Ved at bruge Infili slipper du for at betale op til 1.000 kr. for et link med samme kvalitet og relevans. Her kan du lave næsten alle de links du vil, og hvornår du vil til en meget billigere pris. Læs mere om hvorfor linkbuilding er vigtigt i din søgemaskineoptimering lige her.

Linkbuilding er stadig det vigtigste i søgemaskineoptimering

Linkbuilding er stadig den disciplin i søgemaskineoptimering, som der er vigtigst. For at komme højt op på Google, er det noget, som man er nødt til at arbejde med. Best practice inden for linkbuilding er at opbygge en sund linkprofil bestående af relevante og stærke backlinks. Med et medlemskab hos Infili får du adgang til vores portefølje af SEO stærke hjemmesider, som du kan udgive links fra. 

Gør-det-selv

Disse pakker er til dig, som ønsker at begynde at arbejde med linkbuilding, og gerne vil kunne styre og håndtere det hele på egen hånd.

DKK500/pr. mdr.

Lille

Udgiv op til 10 indlæg pr. måned
Du skriver selv alle indlæg
Fri adgang til vores 75+ hjemmesider
Fri support
Linkpris helt ned til 50 kr. / stk.
DKK800/pr. mdr.

Mellem

Udgiv op til 30 indlæg pr. måned
Du skriver selv alle indlæg
Fri adgang til vores 75+ hjemmesider
Fri support
Linkpris helt ned til 27 kr. / stk.
DKK995/pr. mdr.

Stor

Udgiv op til 50 indlæg pr. måned
Du skriver selv alle indlæg
Fri adgang til vores 75+ hjemmesider
Fri support
Linkpris helt ned til 20 kr. / stk.

Vælg den løsning som passer bedst til dig

Vi har hos Infili en bred vifte af kunder. Det drejer sig både om den enkelte webshopejer, men også om de store SEO-bureauer. Derfor tilbyder vi forskellige løsninger, så du kan få en aftale der matcher dine behov. Vi har udviklet to løsninger, som vi kalder for gør-det-selv og all inclusive pakkerne. Du kan se, hvad de forskellige pakker indebærer lige ovenover. Hos Infili er det slut med at betale for meget. Vælg den linkbuilding pakke, som passer bedst til dig, og betal ikke for mere end du har brug for!

Vi udvikler hele tiden vores portefølje af hjemmesider

Vi går meget op i, at vores hjemmesider har gode backlinks fra emnerelaterede hjemmesider. På den måde opnår du de bedste resultater med din linkbuilding. Alle vores hjemmesider er emnespecificerede, så du udelukkende modtager stærke links, der kan forbedre dine placeringer på Google. Hos os får du ikke dårlige links uden nogen form for relevans – tværtimod. Vi har med vores SEO erfaring i bagagen udviklet hjemmesider, som dækker alle relevante emner, og som generer de stærkeste backlinks.

Infili er både til dig som laver SEO på din egen hjemmeside eller webshop, men også til SEO-bureauer som har en bred vifte af kunder at lave linkbuilding for. Med vores portefølje af hjemmesider dækker vi bredt, så der altid er hjemmesider, som passer specifikt til din hjemmeside/ din kundes hjemmesides kategori.

Bemærk! Der må ikke linkes til hjemmesider om piller, sex, kviklån, gambling eller lignende.

Så nemt er linkbuilding med Infili

Du tilmelder dig online uden binding

Du vælger den pakke, som du mener passer bedst til dig. Du tilmelder dig på vores hjemmeside nemt og hurtigt uden bindinger. Du vil hurtigst muligt modtage en bekræftelse på din tilmelding, og vil nu få adgang til vores 75+ SEO stærke hjemmesider.

Du skriver eller bestiller dit indhold

Afhængig af din valgte pakkeløsning, bliver dit indhold nu udarbejdet enten af dig eller af os. Har du valgt en gør-det-selv pakke, så skriver du dine indlæg og sender til os. Har du valgt en all inclusive pakke, udfylder du dine indlægs ankertekst, link og ønsket udgivelsesdato.

Dit indhold kommer online

Dit indhold bliver nu publiceret på den hjemmeside, som du valgte, og du vil modtage linkjuice fra dine nye backlinks. Der vil altid maksimalt gå 1-2 hverdage før dit indhold er online.

Du stiger i placeringerne på dine søgeord

Med din linkbuilding gennem Infili stiger du formodentligt i placeringerne på Google på dine target søgeord. Dermed får du drevet mere trafik og flere potentielle kunder ind på din hjemmeside.

Billig linkbuilding der virker

Hos Infili tilbyder vi nogle af Danmarks billigste priser for links. Selvom prisen er billig, er vi ikke gået på kompromis med kvaliteten. Vores hjemmesider er SEO optimeret, og har alle sunde linkprofiler med relevante og stærke backlinks. Det sikrer dig links med høj værdi for din Domain Rating, som kan hjælpe dig på vej til tops på dine specifikke søgeord.

Du bestemmer det hele selv

Med et medlemskab hos Infili bestemmer du det hele selv. Du bestemmer selv hvor tit, der skal udgives indlæg. Så du bestemmer selv, hvad den enkelte linkpris skal være. Har du eksempelvis valgt den største pakke med 50 indlæg, så kan du få en linkpris helt ned til 20 kr./stk.

Opsiger du mod forventning dit medlemskab, så forbliver alt dit indhold med dine links selvfølgelig online.

Mere salg

Forbedret Domain Rating

Stærke backlinks

Bedre placeringer

Flere besøgende

Flere leads

Ofte stillede spørgsmål

Tilmeld dig til Infili før dine konkurrenter