FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Her kan du få svar på ofte stillede spørgsmål. Skulle du have andre spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Ja, det kan virkelig godt passe. Der er ingen binding eller skjulte gebyrer. Du kan opsige dit medlemskab lige når du vil. Hos os bliver der faktureret en gang pr. måned. Så opsiger du dit medlemskab, så fortsætter dit medlemskab blot til månedens udgang.

Der er næsten ingen begrænsninger. Afhængig af hvilken pakke du har valgt, kan du have op til 50 indlæg pr. måned. Det skyldes blot, at vi manuelt går igennem hvert indlæg inden det bliver udgivet.

Udgiver du 50 links pr. måned med den største pakke, så får du en pris pr. link på 20 kr. Skal du have et link fra dyre SEO-bureauer, kan du betale helt op til 1.000 kr. pr. link.

Det gør de selvfølgelig. Vi garanterer altid som minimum 1 år på dine links, men regner selvfølgelig med mange flere.

Du kan både selv stå for at skrive artiklerne, men vi kan også gøre det for dig. Hvis du selv skriver artiklerne, skal de minimum være 400 ord, og skal være relevant for den valgte hjemmesides emne.

Har du købt medlemskab på all inclusive, vil vi skrive dine indlæg for dig hver måned. Du udfylder blot hvad artiklerne skal omhandle, hvad der skal linkes til, hvornår de skal udgives og hvad anker teksten skal være. Så står vi for resten. Du vil modtage en mail med link til dit indlæg når det er online, uanset om du har valgt gør-det-selv eller all inclusive pakken.

Ønsker du at købe enkelte indlæg uden en købt pakke, så vil prisen være 250 kr.

Derimod hvis du har købt en linkbuilding pakke hos os, så koster et enkelt indlæg kun 100,- + moms.

Infili linkbuilding er til dig der ønsker at SEO optimere din hjemmeside eller webshop. Men det er også til dig som arbejder i et bureau, og har behov for billig linkbuilding til alle dine kunder.

Du skriver eller bestiller dine artikler med dine links i hos os, og så udgiver vi dem på vores SEO stærke hjemmesider. Du kan til hver en tid opsige dit medlemskab uden bindinger.

Linkbuilding er en af de vigtigste discipliner for at nå til tops på Google, og kan være dyrt hos mange udbydere. Hos Infili tilbyder vi næsten ubegrænset antal af links for kun 500 kr. pr. måned. Så ønsker du at komme i gang med at arbejde med linkbuilding.

Når man skal lave det bedste linkbuilding, så handler det om at skaffe gode og relevante links til sin side. Når du skal skrive dine indlæg, og udgive dem på vores sider så sørg for at:

  1. Beslut hvilke søgeord, som du gerne vil opnå bedre placeringer på, og hvilken landingpage der skal linkes ind til.
  2. Gennemgå vores liste af hjemmesider, og find den hjemmeside som passer bedst til dit emne/søgeord. Sælger du eksempelvis møbler, ville det være en god idé at udgive indlæg på vores hjemmesider om bolig/indretning/design.
  3. Skriv nu indlæg (eller bestil dem ved os) til at udgive på vores hjemmesider med links ind til din egen hjemmeside. Disse indlæg skal helst omhandle dit valgte søgeord, men det er ikke et krav. Det kan godt vinkles ind til hjemmesider om andre emner også. Få brugt dit relevante søgeord 5-10 gange i løbet af dit indlæg.
  4. Brug gerne underoverskrifter med dit søgeord, og brug også gerne synonymer til dit søgeord i dit indlæg – det er rigtig godt.
  5. Gentag disse steps for alle søgeord og landingpages, som du ønsker at opnå højere placeringer på. Vi udvider hele tiden vores portefølje af hjemmesider, så du hele tiden har flere udgivelsesmuligheder.

Ja, du kan frit vælge fra alle vores hjemmesider. Men vi går meget op i, at alle hjemmesider holder sig inden for sit emne, så vi vedligeholder den gode kvalitet i de links, som der bliver udgivet. Derfor handler det om, at du får vinklet dit indlæg korrekt.

Hvis du eksempelvis er en bilforhandler, og ønsker at udgive et indlæg på en af vores hjemmesider om boliger. Så kan du eksempelvis skrive om 3 gode råd til carporten, hvor du kan skrive en af de gode råd er, der skal være god plads til bilen. Og dermed linke ind til din hjemmeside. Det hele handler om at vinkle det korrekt, så vi bibeholder den gode kvalitet i alle links grundet emnerne overholdes.