Vores linkbuilding priser & pakker

Her kan du se alle vores linkbuilding priser og pakker. Alle vores pakker giver adgang til alle vores hjemmesider, så du kan udgive indlæg med link til din hjemmeside fra valgfrie domæner. Den eneste begrænsning der er på de forskellige pakker, er mængden af udgivelser der er tilladt hver måned. Derfor får du alle fordele i hver pakke, og så kan du vælge antallet af indlæg ud fra dit budget og behov.

Linkbuilding priser til alle budgetter

Vi har hos Infili prissat vores pakker, så alle størrelser af marketing budgetter kan være med. Stop med at betale for dyre linkbuilding priser. Vælg en pakke der passer til dig.

Gør-det-selv

Disse pakker er til dig, som ønsker at begynde at arbejde med linkbuilding, og gerne vil kunne styre og håndtere det hele på egen hånd.

DKK500/pr. mdr.

Lille

Udgiv op til 10 indlæg pr. måned
Du skriver selv alle indlæg
Fri adgang til vores 50+ hjemmesider
Fri support
Linkpris helt ned til 50 kr. / stk.
DKK800/pr. mdr.

Mellem

Udgiv op til 30 indlæg pr. måned
Du skriver selv alle indlæg
Fri adgang til vores 50+ hjemmesider
Fri support
Linkpris helt ned til 27 kr. / stk.
DKK995/pr. mdr.

Stor

Udgiv op til 50 indlæg pr. måned
Du skriver selv alle indlæg
Fri adgang til vores 50+ hjemmesider
Fri support
Linkpris helt ned til 20 kr. / stk.

Linkbuilding pakker til alle behov

Vi har hos Infili bygget vores pakker ud fra to tilgange. Den ene er vores gør-det-selv pakker og den anden vores all inclusive linkbuildingpakker.

Gør-det-selv

Gør-det-selv pakkerne er til dem, som ønsker at arbejde med linkbuilding, og ønsker at skrive og udgive indlæg, når de vil. Det er til dem, som selv vil varetage alt arbejdet og på den måde have 100% kontrol over indholdet. Denne pakke er god til folk, som ønsker at komme i gang med billig linkbuilding, da priserne for gør-det-selv pakkerne starter fra 500 kr. Desuden er vores gør-det-selv linkbuilding pakker også lukrative for SEO-bureauer, som har behov mange udgivelser til en række SEO kunder.

All inclusive

All inclusive pakkerne er til dem, som vil i gang med linkbuilding, men ønsker at vi varetager at skrive alle indlæg. Med denne pakke skal du blot udfylde ankertekst, linkdestination og hjemmesiden du ønsker udgivelsen på. Desuden kan du også skrive en ønsket udgivelsesdato. Så klarer vi resten. Du vil kunne følge med i dit personlige Google Sheets dokument, så du kan se når dine indlæg kommer online.