Linkbuilding er vigtigt for din SEO

Indholdsfortegnelse

Linkbuilding er højt sandsynligt et begreb, som du er stødt på før, hvis du driver en online virksomhed. Og hvis du ikke har hørt om det før, så bare rolig. Vi kommer i dette indlæg til at gennemgå linkbuilding, og fortælle om hvorfor linkbuilding er en af de vigtigste discipliner i søgemaskineoptimering.

Linkbuilding handler i al enkelthed om at skaffe relevante og troværdige links til sin hjemmeside. Når man arbejder med linkbuilding handler det om, at få andre hjemmesider/blogs til at linke ind til sin hjemmeside. Jo flere gode links der kommer ind til ens hjemmeside, jo større troværdighed opnår ens hjemmeside. Det er det, som der i sidste ende giver bedre placeringer i søgeresultaterne.

Et link fra en anden hjemmeside/blog ind til din hjemmeside kaldes for et backlink, som er et væsenligt begreb inden for søgemaskineoptimering. Et backlink skal ses som en anbefaling. Når andre hjemmesider linker ind til din hjemmeside, anbefaler de hjemmesiden til Google. Derfor handler det om at skaffe mange gode backlinks. Med linkbuilding fra Infili kan du komme i gang med linkbuilding. For 500 kr./pr. måned kan du udgive indlæg med links til din hjemmeside fra vores 210+ forskellige domæner.

Hvorfor er links vigtige?

Google har en række forskellige algoritmer, som afgør hvordan placeringerne i søgeresultaterne bliver fordelt. Det afhænger af dit hjemmesides indhold, din on-page SEO optimering, indlæsningstiden og meget mere. Og for nogle år siden lancerede Google Pagerank, som er en algoritme, som måler vigtigheden af hjemmesider. Og det er her links kommer ind i billedet. Denne algoritme afgør vigtigheden af din hjemmeside ud fra mængden af dine backlinks, og kvaliteten og troværdigheden fra disse links. Lige præcis derfor er det vigtigt, at der bliver arbejdet med linkbuilding. Hos Infili har vi forskellige pakker af billig linkbuilding, som du kan købe medlemskab på og komme i gang med linkbuilding.

Forskellige pakker af billig linkbuilding

Hos Infili tilbyder vi billig linkbuilding. Vi har to forskellige løsninger af pakker – all inclusive eller gør-det-selv. Under disse to løsninger tilbyder vi tre forskellige løsninger, så du kan vælge den der passer bedst til dig.

Du kan i begge pakkeløsninger vælge, hvor mange udgivelser du ønsker. På den måde betaler du ikke for mere, end du har brug for – og dermed kan du billigt komme i gang med at arbejde med linkbuilding. Har du nogle spørgsmål til vores pakker, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe med at besvare dine spørgsmål.

Billig linkbuilding der virker – kom i gang i dag

Det lyder måske for attraktivt til at være sandt. Men den er god nok. Vores koncept går i alt enkelthed ud på, at du vælger en af vores to pakker. Så er du ellers i gang. Du får adgang til vores mere end 50+ hjemmesider, som du frit kan udgive indlæg fra. På den måde får du det maksimale ud af billig linkbuilding.

Vi har ingen bindinger, og alt er hundrede procent transparent. Hvis du ønsker at stoppe dit medlemskab, så sender du os bare en mail. Så løber det blot det resterende af den indeværende måned ud. Vi håber selvfølgelig ikke, at du stopper samarbejdet. Vi har brugt meget langt tid på at udarbejde disse hjemmesider, så du kan få en masse gode links. Desuden tilføjer vi hele tiden nye hjemmesider, så har du altid har flere muligheder for udgivelser.

Hvordan virker billig linkbuilding?

Søgemaskiner benytter links til at finde rundt mellem hjemmesider på nettet. Googles søgemaskine benytter disse links til at crawle en hjemmeside. Hvis der er mange links der fører ind til en bestemt hjemmeside, så vil denne hjemmeside automatisk bliver rangeret lidt højere end de andre. Det er derfor, at linkbuilding i 2022 stadig er det vigtigste arbejdsområde inden for søgemaskineoptimering. 

Med billig linkbuilding hos Infili får du mulighed for at kunne linke ind til din egen hjemmeside. Med vores mere end 50+ hjemmesider kan du altid finde nogle, som er relevante for dig, og dermed få et link af god kvalitet. Jo mere relevant hjemmesiden og teksten i dit indlæg er, jo mere linkjuice giver det. I stedet for at betale flere tusinde kroner for et link hos et stort SEO bureau, så kan du med Infilis billige linkbuilding jævnligt linke ind til dig selv.